Инцидентът е станал в хотелски комплекс край ПловдивДжакузи засмука 4-годишно

...
 Инцидентът е станал в хотелски комплекс край ПловдивДжакузи засмука 4-годишно
Коментари Харесай

Нова драма в басейн! Джакузи засмука 4-годишно дете


 Инцидентът е станал в хотелски комплекс край Пловдив

Джакузи засмука 4-годишно дете. Това се е случило в спа центъра на хотелски комплекс край Пловдив.

Момченцето е признато в болница със съществени пострадвания, оповестява Нова тв.

Марин Банчев решил да прекара дългия уикенд със фамилията си в спа комплекс край Пловдив. Още в първия ден на почивката влиза в джакузито на хотела с 4-годишния си наследник.

„ Липсваше капачката, която трябваше да седи върху помпата на оборудването, която засмуча сина ми за седалищните елементи. Повече от минута двама възрастни не можахме да го измъкнем ”, споделя Марин Банчев, татко на детето.

Пострадалото момченце към момента е в болница. Ходи извънредно мъчно. За благополучие не се постанова интервенция, само че поради контузиите би трябвало да остане в лечебното заведение.

„ В момента не може да седне, не може да спи, не може да се изходи, доста мъчно върви, всичко провокира рев и болежка ”, споделя бащата.

От управлението на хотела настояват, че потърпевшото момче и още едно дете са били сами в джакузито, без контрол. Тепърва обаче щели да гледат записите от охранителните камери.

Вътрешна инспекция ще открива и дали в действителност е липсвала решетката на джакузито.

„ Някои неща стават макар всички дейности, които сме подхванали като ред в хотела, указателни табели и в случай че можех да върна времето, бих направил тъй че това да не се случи ”, съобщи пред NOVA Иван Маринов – притежател на хотелския комплекс.

Семейството е подало сигнал в полицията.

„ Моето само пояснение е нежеланието на хората да вложат неголяма сума пари да вкарат оборудванията си в редовност и с това заплашват здравето на гостите си ”, счита Марин Банчев.

Родителите ще сезират и прокуратурата.

Предишният подобен случай е от началото на тази година. Тогава момиченце беше  засмукано от джакузи в хотел в „ Златни пясъци ”. Нараняванията му бяха толкоз съществени, че детето беше известно време в кома. След случая бяха разпоредени инспекции, стартира и следствие на прокуратурата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР